Ett mindre klösträd som passar i de flesta hem.

Ett mindre klösträd som passar i de flesta hem.

Det finns en väldigt stor variation av klösträd men modellen vi förespråkar är de lite större klätterställningarna på marknaden som är de som vi tycker lämpar sig bäst som klösträd. Vi har full förståelse för att personer har ont om plats hemma i hemmet men faktum är att många modeller faktiskt inte tar något direkt stor plats.

De flesta modeller tar faktiskt bara till största del plats på höjden alltså vertikalt och rent horisontellt är det inte någon större plats som ockuperas. Men visst det finns även hel del klösträdsmodeller som tar väldigt stor yta även på golvet men det är något du som köpare måste känna efter eller eventuellt mäta upp vad du har plats med i hemmet. De flesta butiker på nätet har måtten direkt på produktsidan så var noga med att kolla det innan beställning.

Vi skriver även ut vilka produkter vi rekommenderar för lite mindre hem samt större hem så du som besökare ska enklare kunna hitta produkter som platsar ditt hem. Klicka på länkarna nedan för att se produkter som passar i ditt hem.

Produkter & Modeller