om-oss-klostradJag är själv kattägare sen min barndom och katter har varit mitt huvudintresse de senaste 10 åren av mitt liv. Jag är inte den typen av kattägare som ställer upp på uppvisningar då jag av vissa skäl tycker det är meningslöst för både mig men speciellt för min katt. Jag har provat två gånger men efter lite eftertanke kom jag fram till att detta är inget min katt uppskattar så varför plåga honom?

Nä jag brinner för att min katt och jag ska må så bra som möjligt och det är väl det som är hela grejen med att ha en katt –  det är min åsikt.

Jag har alltid tyckt det är kul med klösträd och jag har många gånger gjort flera små ändringar på mina ställningar så att det blir extra kul för min katt, så varför inte lägga upp en liten portal om mina bästa tips till bra klösträd.

Bygga eget

Det är ofta jag hör att man lika bra kan bygga sitt egna klösträd och ja det kan man om man vill men 99% av dessa personer har inte fått tummen loss att göra det. Det är ändå lite jobb med att göra det för du vill ju ha en ställning som är stabil och det är många detaljer som bör vara rätt.

Mitt tips är att köpa ett klösträd som skulle kunna passa i hemmet men sen kan du göra modifieringar till det – du behöver inte göra ändringar direkt på klösträdet. Det jag rekommenderar många är att bygga en liten hylla som går vidare från klösträdet längs taket runt om i rummet och det behöver inte bli fult! Måla det i din favoritfärg så det matchar inredningen och det blir väldigt häftigt för din katt att kunna springa runt där uppe vid taket där den känner sig säker men även för att det är roligt med så bra utsikt över sitt revir.

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg