kattens-no-1-vilbert

Katten No 1 Vilbert

För den som verkligen har plats i hemmet och då pratar vi kanske inte om ett stor rum i en lägenhet utan här krävs det nästan att det finns ett dedikerat rum bara för katterna eller att man alternativt har ett rum som rymmer enorma möbler.

Detta är ju klösträd många kattälskare bara kan drömma om då många klösträd är i storlekarna 2-3 meter stora på bredden men även höjden i vissa fall så krävs det att man har mycket utrymme över för denna kattmöbel.

Dessa klösträd är så klart även ganska mycket dyrare än vanliga mindre träd men kanske är det inget problem för den som verkligen älskar sina katter och det finns knappt något bättre att köpa om man bara har utrymmet.

Katten lär i alla fall älska din present hur du än gör.

Butiker och Modeller

Både Katten No 1 och Banana Leaf har ett par riktigt bra modeller om du är ute efter ett klösträd av den större modellen.

Katten No 1

Katten No 1 Vilbert är en av de lite mer populära modellerna då den inte tar upp för mycket utrymme på bredden som man oftast har ont om i hemmet utan här är storleken koncentrerad på höjden i stället vilket de flesta av oss vill ha.

Kattens No 1 Pentronas är också en annan modell som är värt att spana in i fall du är ute efter ett ordentligt klösträd till dina katterna och detta klösträd är framförallt framtaget för personer som har flera katter.

Kattkompaniet säljer Katten No 1

Banana Leaf

banana-leaf-outdoor-6-klostradBanana Leaf har en del olika klösträd som kan vara av intresse och storlekarna är egentligen inte jättestora men de bör ändå klassas som relativt stora och har många möjligheter för att katten att klättra på.

Deras största modell heter Banana Leaf Outdoor 6 som nästan är hela 230 centimeter i höjd men bredden påverkas inte heller så mycket på denna modell vilket gör att den är enkel att placera i hemmet. Dock krävs det att man förankrar trädet i väggen med ett vinkeljärn så det blir stabilt men oftast är detta inte ett problem då man inte flyttar runt klösträdet så ofta.

Detta är tyvärr också en av de dyraste klösträden på marknaden i Sverige men Banana Leaf håller väldigt bra kvalitet och använder naturliga material.

Supercat säljer både Banana Leaf och Katten No 1