Här nedan listar vi butiker som har ett väldigt bra utbud av klösträd i Sverige och glöm inte bort att läsa alla våra guider innan du väljer att köpa ett klösträd.

Supercat

supercatSupercat har ett bra utbud av både Bananaleaf samt Katten No. 1 klösträd för den som är ute efter något som håller hög kvalitet men som även håller länge.

Supercat har även ett väldigt bra utbud av reservdelar till Katten No. 1 klösträd eller om du känner för att bygga ut trädet så det blir större.

Besök Supercats webbshop

 

Kattkompaniet

kattkompanietKattkompaniet är en annan väldigt populär webbutik på nätet som är populär på många kattforum och Kattkompaniet har ett riktigt bra utbud av klösträd i alla olika modeller samt storlekar. Dessa säljer även populära modeller från Katten No. 1 samt reservdelar till dessa.

Besök Kattkompaniets webbshop

Småtips

  • Köp ett klösträd som kommer hålla ett tag och undvik de billigare modellerna då det finns stor risk att klösträdet inte håller mer än något år innan det ser riktigt slitigt ut.
  • Väljer du att köpa ett klösträd från Katten No. 1 så finns det extra/reservdelar att köpa till eller om någon del blir utslitet.
  • Undvik okända märken då dessa många gånger håller väldigt dålig kvalitet även om det finns produkter som ibland håller väldigt bra. Dock är detta lite av en gamble.